Det Danske Øl

kr.0,00

Komplet guide til flere end 100 bryggerier og deres øl

Kategori:

Beskrivelse

UDSOLGT

FACTS OM BOGEN:

“Det Danske Øl”

Af Henrik Bøegh – Gads Forlag
288 sider 485 ill.
Hardcover, format 17,5×25 cm
1. udgave, 1. oplag 2008
ISBN 13: 978-87-12-04383-6

Med godt 100 danske bryggerier og flere end 1000 forskellige dansk producerede øl tog jeg udfordringen fra min forlægger
op: ”Skriv bogen om det danske øl.”

Tid til at gøre status

Kort sagt, det er tid til at gøre status og få overblik. Og jeg tror af flere grunde, at tidspunktet er det rigtige. I det forløbne år
har vi set eksempler på bryggerilukninger og sammenlægnin-ger. Det er begyndt at knage, markedet er ved at være mæt, og fødevarepriserne eksploderer. Bortset fra mindre værtshus-bryggerier og snævert lokalt orienterede fritidsbryggerier vil vi sandsynligvis ikke se flere store eller mellemstore aktører på den danske ølscene. Samtidig har vi set, at flere af de gamle etablerede industribryggerier i den mellemliggende periode også har ladet sig inspirere til at producere specielle serier af øl og øltyper, som slet ikke eksisterede i det danske ølsortiment for 10 år siden.

 

Bryggerne skal til at anstrenge sig for at skabe nye, unikke og fremadrettede fortolkninger inden for øltyperne. I dag er en mikrobrygget øl jo ikke længere interessant, blot fordi den er uklar og håndbrygget. Den skal være original, og den skal være fejlfri. Heri ligger både en udfordring og en risiko. Lad os derfor håbe, at bryggerierne kan og vil leve op til disse krav, så vi ølnydere fortsat kan skalte, valte og mæske os på den unikke danske ølscene.

 

Dette og meget mere kan du læse om i min nye bog.

  • Den giver overblik
    jeg fortæller med ord og billeder historierne om alle de danske bryggerier – store og små, bryggerne og deres øl.
  • Den er værktøjet til at planlægge ølrejser i Danmark
    jeg har delt Danmark op i regioner og udstyret bogen med kort og oplysninger om åbningstider, besøgs- muligheder, dørsalg osv.
  • Den er indkøbsguide
    flere end 1000 danske øl er omtalt i bogen og jeg har inviteret redaktøren af ”ØlentusiasteN,” Ole Madsen, til at vurdere øllerne. På den måde kan du nemmere vælge mellem de mange tilbud i supermarkederne.

Bogens forfatter er fast ølskribent på magasinet Smag&Behag; og har skrevet i alt 4 ølbøger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Det Danske Øl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *